Ja podem disposar d’adreces de correu @picamoixons.com !

Adreça de correu electrònic @picamoixons.com

Tots aquells picamoixonencs que desitgin tenir una adreça de correu elèctronic amb @picamoixons.com , poseu-vos en contacte amb el webmaster (Apartat Contacte que apareix en els menús de l’esquerra o bé feu clic amb el ratolí aquí) indicant-me el vostre nom, cognoms,un email de contacte, el login (usuari) que voleu i si teniu algun que d’altre dubte o comentari.

Així, un cop rebeu resposta (rebreu un missatge amb les dades necessàries per la configuració) obtindreu una adreça de correu del tipus:

el_vostre_login@picamoixons.com

Nota important :

No s’ofereix un servei professional, ja que el servei serà gratuït, no ens fem responsables dels possibles problemes que tenen la majoria de servidors de correu, com poden ser, moments en que el servidor deix de funcionar, moments en que es fan parades programades per tal de fer actualitzacions…. Nosaltres únicament tenim control sobre la creació,modificació i baixa d’usuaris. Per tant tots els problemes diferents a aquests, no ens en podem fer responsables. Depenem de terceres persones, que en principi són professionals, ja que això si que té un cost econòmic, però està assumit, sense cap càrrec dels usuaris de correu.

Deixa un comentari