Jornades culturals octubre 2010 – EMD Picamoixons

Divendres 1 d’octubre. 19:30 h. Local Social.

Xerrada El meravellós món dels bolets: fantasies i realitats”
A càrrec de: Ernest Gatell. Nascut a Montferri. És membre de la Societat Catalana de micologia. Amant de la natura s’ha especialitzat en el món dels bolets. Ha impartit varis cursets i conferències sobre el tema, així com també fa de  monitor de sortides per a conèixer les diferents espècies. Autor de l’audiovisual: “El món dels bolets”

L’acte consistirà en la projecció d’un petit audiovisual. Tot seguit vindrà la xerrada i finalitzarà amb un col·loqui sobre els diferents dubtes que sorgeixin. També s’anima a la gent a portar alguna espècie de bolet per a parlar-ne.

Divendres 8 d’octubre. 19:30 h. Local Social.

Xerrada El dia a dia de la Premsa comarcal i el seu futur”
A càrrec de Francesc Fàbregas. Director del setmanari El Vallenc. Ens presentarà un audiovisual sobre com funciona el setmanari per dins i després, ens oferirà una conferència sobre el dia a dia de la publicació. Parlant també del present, futur i dels reptes importants de la premsa comarcal.

Dissabte 16 d’octubre. 13:00 h. Local Social.

Festival Internacional de Titelles Guant.
Espectacle: Visca Rodaria càrrec de la companyia: Tetre Buffo
Es tracta d’una creativa escenificació de contes amb diferents tipus de titelles.

Divendres 22 d’octubre. 19:30 h. Local Social.

Xerrada: La crisi econòmica”
A càrrec d’Agustí Segarra. Professor de la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili.
Ens parlarà sobre quines han estat les causes que ens han portat a la delicada situació econòmica actual. A on ens trobem i quin és el futur que es pot intuir. Utilitzant un llenguatge planer analitzarà el context econòmic global i particular d’una crisi que cada dia està en boca de tots.

Deixa un comentari